HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

OKJ-s képzések a diploma után

2015.05.20. 10:29 benktomi91

okj7_1.jpgNagyon sokféle okunk lehet arra, hogy frissdiplomásként valamilyen államilag elismert OKJ-s tanfolyam elvégzésében lássuk a megoldást: lehet ez a sikertelen első álláskeresés, a pályamódosítás, illetve a továbbtanulás vágya is. A lehetőséges pedig igen szerteágazóak, éppúgy, ahogyan az árskála is, ugyanakkor tisztán kell látnunk, hogy nem minden OKJ-s képzés visz minket automatikusan sikerre.

Elsősorban nagyon fontos, hogy mindig utánajárjunk a különféle támogatási formáknak, mert nyilván kényelmesebb egy ösztöndíjból vagy pályázatból tanulni, mintha a diplom után még zsebből is kelljen kifizetni egy ilyen OKJ-s képzést. A tanfolyamokra sok esetben járnak kedvezmények, például kismamaként, gyes vagy gyed esetében, 30 év alatti diplomásként vagy munkanélküliséggel fenyegetett dolgozóként. Ilyen esetekben a helyi munkaügyi kirendeltségen kérvényezni lehet a kinézett OKJ képzés támogatását. Ha a tanfolyam a munkaügyi kirendeltség szerint ajánlottnak minősül, tehát munkaerőpiaci igény van rá, akkor jó eséllyel jár rá támogatás. Az ajánlott tanfolyamok listája a munkaügyi kirendeltségek weboldalán, a www.afsz.hu oldalon megnézhető. Képzési támogatás címén megtéríthető a képzési költség és a vizsga díja, az utazási költség a képzés helyszíne és a lakóhely között.

Tehát frissdiplomásként is jár nekünk számos olyan kedvezmény, amelyek megkönynítik, hogy elvégezzünk egy OKJ képzést.



Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr17475302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása