HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A rendezvény- és konferenciaszervezői OKJ tanfolyam

2014.05.09. 11:04 benktomi91

okj17.jpgA rendezvény és konferenciaszervező OKJ képzés úgynevezett ráépülés, ami azt jelenti, hogy csak az iratkozhat be a képzésre aki rendelkezik már utazásügyintéző végzettséggel, illetve egy alapfokú nyelvvizsgával. Hasonló OKj-s képzés a kulturális rendezvényszervező szakképesítés is, azonban ahhoz nem szükséges elvégezni egy tanfolyamot, illetve nem szükséges hozzá nyelvvizsga sem.

 

Milyen feladatai vannak egy rendezvény- és konferenciaszervezőnek?

A feladatprofiljába beletartozik a rendezvények és konferenciák előkészítése, a marketingtevékenység, ezenfelül előkészítő tárgyalést folytat, egyezteti a szolgáltatásokat, költségvetést és árajánlatot készít.  Az OKJ-s rendezvény és konferenciaszervező reklám, propaganda tevékenységet végez, szerződést köt a megbízóval, leköti a szolgáltatásokat és lebonyolítja a konferenciát. Fontos, hogy tudjon ütemtervet készíteni, hogy össze tudja állítani a feladatlistát, a forgatókönyvet, hogy biztosítsa a személyi és technikai feltételeket. Ez az OKJ-s szakember  kísérőprogramokat szervez, utómunkálatokat végez, elszámol a megbízóval és szolgáltatókkal, utókalkulációt készít. A rendezvény és konferenciaszervező sajtófigyelést végez, szöveges elemzést készít, szakmai anyagokat küld szét, utókövetést (follow up) végez. Hálótervet készít, hírleveleket állít össze és postáz, előleg számlákat készít, kongresszusi mappát állít össze, give-away-eket legyártat és beszerez.

 

A rendezvény és konferenciaszervező személyes kompetenciái:   

Szervezőkészség

Megbízhatóság

Önállóság

Stressztűrő képesség

Elhivatottság, elkötelezettség

Külső megjelenés

Időgazdálkodás képessége, gyors reagáló készség

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr116141998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása