HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Gyorsan betelnek a szabad helyek

2015.05.20. 10:27 benktomi91

okj3_1.jpgMivel nagyon megéri a középiskola után OKJ tanfolyamra jelentkezni, még mielőtt belevágnánk egy egyetemi szakba, ezért sokan vannak, akik jelentkeznek ezekre az OKJ képésekre, ami miatt a helyek is nagyon gyorsan fogynak.

Az OKJ-t még mindig sokan választják amiatt, mert ezzel lehetőség van arra, hogy max. két év alatt egy új végzettséget szerezhessünk. Az első OKJ-s izonyítvány megszerzése – iskolarendszeren belül – ráadásul ingyenes azoknak, akik még nem töltötték be 21. életévüket. Sőt: esti vagy levelezős képzés esetében azonban nincs korhatára a bizonyítvány megszerzésének. Diákigazolványt a nappali, esti és levelező tagozatos diákok is kaphatnak. A nappalisok emellett – saját jogon – családi pótlékra, árvaellátásra és egészségbiztosításra is jogosultak.

Az OKJ-k nagy előnye még, hogy a legtöbb intézmény gyakorlati helyet is biztosít a hallgató számára, aki így már a képzés ideje alatt megismeri, hogy milyen is valójában egy-egy ilyen képzés. Emiatt növekszik a tanulószerződéssel rendelkező nappali tagozatos tanulók száma, azaz egyre többen töltik a gyakorlati órákat egy külső vállalkozásnál, intézménynél.

A diákok és a szülők elsősorban államilag finanszírozott képzést szeretnének  választani, de nehezen tájékozódnak az új OKJ-képzésekről, azokról az iskolákról, melyek az általuk keresett képzést állami finanszírozással indítják. Legfőbb elvárásuk a korrekt információ, a megbízhatóság, a minőség.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr907475288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása