HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Kidobott pénz az OKJ? 1.

2015.01.02. 18:15 benktomi91

okj7_1.jpgÉvente továbbra is több százezren vizsgáznak valamilyen OKJ tanfolyamon és továbbra is rengeteg képzés közül válogathatunk, így már csak az marad kérdésként, hogy mit adnak ezek az OKJ tanfolyamok, illetve, hogy a megszerzett papírral mennyit érünk majd a munkaerőpiacon.

Fontos, hogy ha már eldöntöttük, hogy melyik OKJ intézménybe kívánunk továbbtanulni, akkor azzal az iskolával szerződést kell kötnünk. Ez a szerződés teremt alkalmat arra, hogy a OKJ képzés minden fontos jellemzője meghatározásra kerüljön, illetve a feltételeket és kötelezettségeket is rögzítik.

Egy OKJ képzés ára ötvenezer forinttól több százezerig terjedhet. A tarifa függ a képzés időtartamától, ami legkevesebb három hónap, legfeljebb pedig két év lehet. Utóbbi tényező a szakma komolyságának is fokmérője lehet, amint a túlzottan alacsony ár is árulkodó.

Ha az árakat nézzük, akkor mindenképpen külön kell választanunk a szellemi és a fizikai jellegű OKJ képzéseket, ugyanis utóbbinál több gyakorlatra van szükség, ami eleve költségesebb. Az iskolák árai között viszont nincs említésre méltó különbség, ettől függetlenül érdemes figyelni az árajánlatokat.

Az OKJ tanfolyamok is végezhetőek nappali, esti és levelező tagozaton, sőt interneten keresztül is. Igényeinknek és végzettségünknek megfelelően különböző szintek közül választhatunk, az alap, közép és felsőfokú képesítés egyenként is tovább rangsorolható. Ezek esetében "a különbség olyasmi, mint ami a szakmunkás, a technikus és a mérnök között  van" - szemléltette a szintek közötti differenciát egy szakértő.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr367034253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása