HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Egyre többen jelentkeznek az OKJ tanfolyamokra 1.

2015.05.20. 10:26 benktomi91

okj13.jpegNemrégiben egy közös felmérést végzett az eduline.hu és az Emberi Erőforrások Minisztériuma, melynek eredményei sok felnőttképzéssel foglalkozó céget és OKJ-s intézményt meglehetett, hiszen a teljesítményük ezzel a statisztikával maximálisan el lett ismerve, hiszen a felmérés egyértelműen kimutatta, hogy az OKJ-s képzések a szakiskolákkal való összehasonlításban az OKJ-s képzők még mindig jóval olcsóbb, és ami a lényegesebb, gyorsabb képzést biztosítanak.

 

Egy OKJ tanfolyam elvégzése persze csak egy első lépés, de az álláspiacra lépők hozzáállását mindeképpen javítja, hiszen itt saját maguk határozzák meg, hogy mit szeretnének tanulni, milyen keretek között, illetve a saját érdekük is, hogy a befizetett tandíjért cserébe hasznosítható tudást szerezzenek.

Nagyon sok cégnél van az, hogy az egyetemi végzettséget nem igénylő pozícióikban csakis OKJ végzettséggel rendelkező munkatársakat foglalkoztatnak, illetve más esetekben, amikor nincs meg az illetőnek az OKJ-s végzettsége, akkor a cég a saját költségén kötelezi az adott munkatársat egy ilyen elvégzésére, hiszen elmúltak azok az idők, amikor egy szakmából továbbképzés nélkül 40 éven keresztül meg lehetett élni.

A fejvadászok egyértelműen állítják, hogy az OKJ tanfolyamon tanulók sokkal motiváltabbak, ami a munkaerő-piacon is nagy előny lesz. Egyre többen vannak, akik ki tudnak és ki is akarnak törni a kilátástalan helyzetükből, amire az OKJ végzettség jó lehetőséget teremt.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr707475284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása