HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Az utazásügyintézői OKJ tanfolyam

2015.01.02. 18:20 benktomi91

Az utazásügyintéző OKJ tanfolyam hallgatói az idegenforgalmi marketing tevékenységeket sajátítják el, hiszen az utazásügyintéző OKJ-s szakember az utazáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat értékesíti, tájékoztat, információt nyújt partnerei számára. Az utazásügyintéző OKJ tanfolyam keretében ezen felül a rendezvényszervezéssel kapcsolatos korszerű ismeretek is szóba kerülnek, így az utazásügyintéző szükség szerint konferenciákat szervez, ismeri és gyakorolja a protokollal kapcsolatos szabályokat, melyek szintén az utazásügyintéző tanfolyam törzsanyagát alkotják.



Az utazásügyintéző tanfolyam OKJ szerinti azonosítója: 54 812 02 0010 54 02

 

Az utazásügyintéző tanfolyam sikeres elvégzése révén elérhető képesítés besorolási szintje: emelt szintű OKJ-s szakképesítés

 

Az utazásügyintéző tanfolyam érdeklődői számára érdemes tudni, hogy az OKJ tanfolyam esetében az oktatásra történő beiratkozás előfeltétele csupán az érettségi bizonyítvány bemutatása, azonban az utazásügyintéző OKJ vizsgára bocsátás feltétele egy legalább alapfokú "C" típusú nyelvvizsgabizonyítvány meglétének igazolása.

 

Az utazásügyintéző tanfolyam oktatási alkalmain az egységes központi előírásoknak megfelelően valamennyi OKJ képzéssel foglalkozó intézmény esetében az alábbi modulok oktatására kerül sor:

1447-06 Adminisztráció végzése

1448-06 Kommunikációs tevékenység gyakorlása

1458-06 Referensi tevékenységek végzése

1461-06 Utazásközvetítés

1463-06 Információkezelés, közvetítés

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr757034293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása