HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

Megéri OKJ-s szakmát tanulni

2015.01.02. 18:21 benktomi91

A szakértők úgy látják, hogy minden új változás ellenére, továbbra is megéri a középiskola után szakképesítést szeretni, mert egy piacképes OKJ-s szakmával a kezünkben sokszor nagyobb esélyünk van becsatlakozni a munkaerőpiacra, mint egy gyakorlati tapasztalatot nem adó diplomával. Ennek ellenére azonban az sem árt, ha valaki a felsőoktatás mellett is belevág egy ilyen OKJ-s képzésbe, ugyanis így a gyakorlati oldal is erősíteni tudja az ott tanultakat.

Például ott vannak a nálunk évről-évre népszerűbb egészségügyi és szociális képzések (gyakorló csecsemő- és gyermekápoló, gyakorló ápoló), amelyek gyakorlatorientáltságát az OKJ-s képzők azzal is erősítik, hogy több céggel és intézménnyel is kapcsolatban vannak, ahol a diákok az előre megadott tematika alapján és szakoktatói felügyelet mellett próbálhatják ki magukat élesben. Az iskolák ezenkívül az új OKJ-ban előírtnál nagyobb hangsúlyt fektetnek a nyelvoktatásra, valamint külföldi gyakorlatra (Németország, Anglia, Olaszország, Finnország) is van lehetőség a Leonardo Program keretében, amivel élnek is a diákjaik.

A fejvadászok szerint azért is érdemes most OKJ-s képzést választani, mert egyes OKJ-s szakmáknak megemelkedik az előírt belépési szintje, míg a végzettségek tekintetében új szintek jelennek meg. Legnépszerűbb képzéseik közé tartoznak az egészségügyi területen az ápolói, a műszaki területen a különböző hegesztői képzések, gazdasági területen a társadalombiztosítási és bérügyi szakelőadó, amely most utoljára indul. A fizikai szakmák közül a villanyszerelő a legkedveltebb. A sportedzői pedig elsősorban a fiatalok között a legnépszerűbb.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr737034303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása