HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A 2012-es év legnépszerűbb OKJ-s képzései

2015.05.20. 10:30 benktomi91

Szeptember 1-jétől teljesen megváltozik az Országos Képzési Jegyzék működése, amiből mi annyit fogunk érzékelni, hogy hosszabbak és drágábbak is lesznek a képzések. Éppen ezért mindenkinek azt ajánlják, hogy augusztus 31-ig jelentkezzenek a tanfolyamokra, hogy így még a régi rendszerben néhány hónap alatt és jópár tízezressel kevesebbért igénybe vehessék az adott tanfolyamokat. Ha nem tanfolyami, hanem iskolarendszerű képzésben szeretnétek elvégezni az OKJ-t - ebben az esetben minden nap be kell járni -, 22-23 éves korig ingyen tanulhattok. Jó hír: az esti vagy levelező tagozatos, iskolarendszerű képzéseken nincs korhatár, bárki ingyen tanulhat, aki korábban nem szerzett OKJ-s végzettséget államilag finanszírozott formában. De melyik tanfolyamok is voltak legnépszerűbbek a 2012-es évben?

Szociális gondozónak 2109-en mentek el tanulni, így aboszlút ez van a lista csúcsán. 1612-en jelentkeztek CNC-forgácsolónak és 1453-an targoncavezetőnek. Szakácsnak is igen sokan szerettek volna tanulni, 11-21es, de még az ívhegesztői képzésre is 1000-ren felül jelentkeztek. 900 felett jelentkeztek hegesztőnek, motorfűrész-kezelőnek, élelmiszer vagy vegyi áru eladónak és 600-nál is többen adták be papírjaikat pénzügy-számviteli ügyintézői vagy villanszerelői képzésre. Ezek voltak tehát 2012 legnépszerűbb tanfolyamai.

Szólj hozzá!

Címkék: okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr617475312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása