HTML

Az ördögnyelvről

Halottál már a csodálatos ördögnyelv kapszulákról? Ezek segítségével nagyszeráen vissza lehet nyerni az álomalakunkat, mielőtt még beköszöntene a strandszezon. Az ördögnyelv nagy koncentrációban tartalmaz glükomannán rostokat, amelyek hatékonyan indítják be a fogyást. De, hogy miként is teszi mindezt? Arról többet is megtudhatunk, ha az ördögnyelv.hu és az ordognyelv.net oldalakra kattintunk.

OKJ képzések

Friss topikok

Címkék

A webmester OKJ tanfolyam

2014.06.10. 08:52 benktomi91

okj19.jpgA webmester képzés leginkább azoknak ajánlott, akik szeretnének magas fokú tudást szerezni a hálózatok kialakításában, működésében, illetve a szerverek működtetésében is. A webmester OKJ-s végzettség lehetővé teszi, hogy olyan szakemberekké váljunk,akik professzionálisan képesek üzemeltetni a webes szolgáltatásokat és eszközöket, illetve ismerik a legmodernebb hálózati eszközöket és azokat gyakorlatban tudják konfigurálni. Tehát azoknak érdemes jelentkezni ezekre az OKJ képzésekre, akik elméleti és gyakorlati tudást akarnak szerezni a web szerverekkel kapcsolatban és webmesterként szeretnének majd dolgozni kis- és középvállalatoknál vagy a szakképesítésnek megfelelő vállalkozást üzemeltetni.

Az OKJ képzések alatt igen sokféle tudást lehet elsajáítani, többek között megtanulják a hallgatók a Windows és Linux szerverek telepítését és üzemeltetését, a hálózati operációs rendszerek integrációját, az adatbázisok kezelését, fejlesztését, illetve a weboldalak készítését, webhosting üzemeltetését. Szintén szerepel a tananyagban a web szerverek üzemeltetése, a számítógép összeszerelése, telepítése, konfiguráláse, illetve az otthoni, irodai hálózati felügyelet, hálózattervezés, kiépítés.

A későbbiek során ezeknek a végzett OKJ-s zsakembereknek többféle lehetőségük is van az elhelyezkedést illetően Lehetnek többek között webmesterek, informatikai ügyfélszolgálati munkatársok, adatbázis adminsiztrátorok, számítógép telepítők, illetve számítógép-szerelők.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: webmester okj okj képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://okj-kepzesek.blog.hu/api/trackback/id/tr566291280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása